Schuld van Ronaldo staat vast voor Filip Joos: "Seks, smeergeld en zwijgplicht"

Schuld van Ronaldo staat vast voor Filip Joos:
Zaterdag 06 oktober 2018 - 11:40   I   door Redactie

Voor Filip Joos staat de schuld van Cristiano Ronaldo in de zaak rond de mogelijke verkrachting vast. Zelf ontkent de Portugees de feiten, maar daar gelooft Joos niks van.

"De feiten vonden plaats in Las Vegas. De stad waar een reclamebureau in 2004 de dubieuze slogan 'What happens in Vegas stays in Vegas' voor bedacht, de stad ook met de beroemde strip, een uitgestrekte Boulevard of Broken Dreams, de plaats bij uitstek voor fortuinzoekers die in hun ongeluk willen lopen. Ronaldo had daar niet eens een pokertafel voor nodig", aldus Joos in zijn column in De Standaard.

"Meteen na afloop bracht hij een bataljon advocaten in stelling, die het meisje overdonderden en haar stilzwijgen afkochten met een grote geldsom, al is alles relatief, voor hun cliënt was het nog geen maandloon. Met geld kocht Cristiano ook zijn eerste zoon, van een anonieme moeder, een hotelbediende is inmiddels geweten, die een clausule tekende dat ze haar kind nooit zou opeisen. Een zaak die wel heel veel trefwoorden gemeen heeft met wat nu aan het licht komt: hotel, Verenigde Staten, seks, smeergeld, zwijgplicht."

"Straks komen ongetwijfeld de vragen, gericht aan de sponsors van Ronaldo. Zijn eigen onderbroekenmerk, ach, dat zal wel foto's in glossy magazines blijven publiceren. Maar Nike, Tag Heuer, Samsung, hoe reageren die op de rechtszaak? Willen zij zich nog vereenzelvigen met CR7?", aldus Ronaldo.

TAGS  I  Juventus

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024