'James met anderhalf been buiten bij Bayern, nieuwe club staat te wachten'

'James met anderhalf been buiten bij Bayern, nieuwe club staat te wachten'
Zaterdag 06 oktober 2018 - 17:26   I  

James Rodriguez lijkt het te hebben verkorven bij Bayern München. Na de teleurstellende Champions League wedstrijd tegen Ajax (1-1) had Rodriguez geen zin in de teambespreking van trainer Kovac en verliet hij het stadion vroegtijdig. Bayern zou de middenvelder nu willen lozen en een opmerkelijke transfer lijkt in de maak.

Jams Rodriguez wordt door Real Madrid voor 2 seizoen verhuurd aan de Duitse topclub. Volgens Don Balon wil Bayern München de Colombiaanse middenvelder nu vroeger dumpen, nadat het helemaal scheef zit tussen hem en de kersverse trainer Niko Kovac. 

Don Balon weet echter ook te melden dat een opvallende overstap naar Zuid-Amerika tot de mogelijkheden behoort. River Plate zou namelijk zijn zinnen hebben gezet op Rodriguez en zou hem voor een half jaar willen huren. De Argentijnse topclub wil scoren in Copa Libertadores en zou daarom een toptransfer willen realiseren.

Wat wil Rodrguez zelf?

Het is echter de vraag of Rodriguez zelf een overstap naar Zuid-Amerika ziet zitten. Rodriguez is namelijk bevreesd dat ,wanneer hij Europa verlaat, hij zichzelf in de voet schiet. Deze vrees komt voort uit het feit dat zijn goede vriend en Colombiaans international Jackson Martinez helemaal in de vergeetput is geraakt door zijn transfer naar China. Dat wil Rodriguez in elk geval vermijden. 

TAGS  I  Bayern München  I  River Plate

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024