Messi maakt schitterend doelpunt, maar Barça wint opnieuw niet

Zondag 07 oktober 2018 - 22:34   I

FC Barcelona is er zondagavond niet in geslaagd om in de Spaanse competitie opnieuw aan te knopen met een overwinning. Op het veld van Valencia, waar Michy Batshuayi en Thomas Vermaelen de negentig minuten volmaakten, kwam Barça niet verder dan een gelijkspel.

Er was nog maar goed en wel afgetrapt in Valencia, of de thuisploeg stond al op voorsprong. Bij een corner was Garay bij de pinken en duwde hij de bal aan de tweede paal binnen: 1-0 en Barcelona meteen op achtervolgen aangewezen.

Lang konden ze bij Valencia niet genieten van de voorsprong. Twintig minuten later pakte Messi uit met een fraai doelpunt en hingen de bordjes in evenwicht.

Zege blijft uit

Barça bonkte vervolgens lange tijd op de deur, maar slaagde er niet in om nog eens tot scoren te komen. Het bleef 1-1 en zo is de regerende kampioen in La Liga al vier wedstrijden op zoek naar een zege.