Beerschot Wilrijk komt met spectaculair nieuws: "Stamnummer 13 komt terug"

Beerschot Wilrijk komt met spectaculair nieuws:
Maandag 08 oktober 2018 - 20:33   I   door Redactie

Beerschot Wilrijk heeft opnieuw het stamnummer 13 beet. Dat is het stamnummer van het intussen ter ziele gegane Beerschot.

"Beerschot en stamnummer 13 zijn binnenkort weer verenigd. Met dat bijzonder nieuws zette het operational board vanavond de overlegvergadering met de supporters in. KFCO Beerschot Wilrijk heeft bij de KBVB de officiele procedure ingezet om het heilige stamnummer terug te kopen", meldt de club.

"De nieuwe eigenaars, DCA en prins Abdullah, hebben van meet af aan een prioriteit gemaakt van het terughalen van stamnummer 13. Zij beseffen dat het nummer van hele grote waarde is voor de club en z'n supporters."

Francis Vrancken, eigenaar van DCA, en Jan Van Winckel, rechterhand van prins Abdullah en bestuurder van de club: "Wij hebben in Beerschot geinvesteerd omdat het een traditieclub is. Door het oorspronkelijke stamnummer 13 terug te kopen, halen we de banden met de rijke geschiedenis van deze mooie club aan. We doen dit ook voor de supporters. Vooral voor de vele trouwe fans die de club zijn blijven volgen en er mee voor hebben gezorgd dat ze nog bestaat."

TAGS  I  Beerschot-Wilrijk

zaterdag 25 juni 2022

vrijdag 24 juni 2022

donderdag 23 juni 2022