"Hij is beter dan ooit. Gouden Schoen-materiaal"

Dinsdag 09 oktober 2018 - 08:11   I  

Het einde van het kalenderjaar nadert en dan is het stilaan weer tijd voor het Gala van de Gouden Schoen. Vorig jaar ging Ruud Vormer met de trofee aan de haal, maar nu zal het spannender worden.

Met Hans Vanaken (Club Brugge), Mehdi Carcela (Standard) en Leandro Trossard (KRC Genk) zijn er enkele spelers die van de Gouden Schoen mogen dromen. Het Nieuwsblad voegt ook Alejandro Pozuelo aan dat lijstje toe.

De krant noemt Pozuelo een potentiële kampioenenmaker voor KRC Genk. "Alejandro Pozuelo, Gouden Schoen-materiaal. De Spaanse spelmaker is fitter en beter dan ooit. Met de Europese duels erbij zit hij al aan vier goals en elf assists. Als hij draait, draait Genk", staat er te lezen.

"Trossard is de derde spelbepalende figuur"

Verder zijn er nog enkele spelers die Genk aan de landstitel kunnen helpen. "Dan is er Malinovskyi, die met zijn linker tegen elke club ter wereld brokken kan maken, getuige zijn acht heerlijke goals tot dusver. Trossard is de derde spelbepalende figuur. De winger, al goed voor dertien goals, is nu out en daar zijn de tegenstanders erg blij mee. Ook Samatta lijkt eindelijk vertrokken. Wie weet ontpopt ook hij zich tot kampioenenmaker met een goal of twintig."

TAGS  I  KRC Genk  I  Standard  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024