'Terwijl Coucke nieuwe '10' zoekt, gaat Stanciu een toptransfer maken'

'Terwijl Coucke nieuwe '10' zoekt, gaat Stanciu een toptransfer maken'
Dinsdag 09 oktober 2018 - 09:24   I  

Anderlecht haalde afgelopen zomer fors uit op de transfermarkt en heel wat nieuwe spelers maakten hun opwachting. Tot dusver pakken die transfers niet geweldig goed uit. Coucke zou zelfs in januari een spits en een aanvallende middenvelder willen aanwerven. Anderlecht verkocht echter vorig seizoen in januari Nicolae Stanciu aan Sparta Praag. Pijnlijk voor Anderlecht is dat de Roemeense spelmaker daar nu hoge toppen scheert en op het punt zou staan om een straffe transfer te realiseren.

Stanciu was een veelbesproken transfer 2 seizoenen geleden, want Anderlecht betaalde maar liefst 10 miljoen voor de spelmaker. Onder Weiler en Vanhaezebrouck kon de Roemeen zich echter niet doorzetten, ondanks enkele klasseflitsen die hij liet bewonderen. In januari verkocht paars-wit de Roemeene international voor slechts 3,5 miljoen. 

Het Turkse medium FotoMac weet te melden dat Stanciu nu op het punt staat om te tekenen bij het Turkse Fenerbahçe. Over de transferprijs die de Turken willen betalen voor Stanciu is nog niks bekend. Voor Anderlecht is dit natuurlijk een zeer spijtige zaak. Terwijl het zelf wanhopig op zoek is naar creativiteit en een spelmaker, blinkt een speler die niet kon doorbreken en waarvoor heel veel geld is betaald volledig door in het buitenland.  Zou Vanhaezebrouck eens voor de spiegel gaan staan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Fenerbahçe

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024