Praet doet opvallende uitspraak over mogelijke positie bij Rode Duivels

Praet doet opvallende uitspraak over mogelijke positie bij Rode Duivels
Dinsdag 09 oktober 2018 - 11:30   I  

Praet maakte 4 seizoenen geleden al zijn debuut als Rode Duivel, toen nog onder Wilmots als bondscoach. Het was lang wachten op een nieuwe kans bij de nationale ploeg, maar Praet is nu vooral blij om er weer bij te zijn. Op de persconferentie liet hij zich ook uit over zijn mogelijke positie in het elftal van de Belgen.

"Ik wil me nu tonen bij de Rode Duivels. Ik denk ook aan de toekomst want de plaatsen zijn duren. Als ik speelminuten krijg, wil ik me tonen. Ik denk dat ik best zal renderen als één van de twee controlerende middenvelders. Daar speel ik ook bij Sampdoria. Ik denk dat de coach me ook best vindt op die positie", aldus een ambitieuze Praet tijdens de persconferentie.

Praet geeft ook aan dat hij een evolutie heeft doorgemaakt in Italië. "De Italiaanse competitie is heel tactisch. Maar dat betekent niet dat elke ploeg heel defensief speelt. Alleen de staartploegen doen dat. Ik heb een trainer die me tactisch heel veel heeft bijgebracht", besluit Praet tijdens de babbel met de pers.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Sampdoria

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024