Opvallend: CL-tegenstander van Club Brugge krijgt hulp van aartsrivaal Cercle

Opvallend: CL-tegenstander van Club Brugge krijgt hulp van aartsrivaal Cercle
Dinsdag 09 oktober 2018 - 12:31   I   door Redactie

Cercle Brugge is van plan om de fans van AS Monaco te helpen voor de Champions League-wedstrijd van 24 oktober op Club Brugge. Een verrassing is dat niet, want Cercle is eigendom van de Monegasken.

“EEN BERICHT AAN ALLE BELGISCHE AS MONACO SUPPORTERS” is toch opvallend. Wie Monaco een warm hart toedraagt en naar de wedstrijd tegen Club Brugge wil gaan, doet dat als Belg dus het best via Cercle", staat er op de clubwebsite van De Vereniging te lezen.

Op woensdag 24 oktober 2018 neemt AS Monaco het op tegen Club Brugge tijdens speeldag 3 van de UEFA Champions League groepsfase. De wedstrijd, die om 18u55 wordt afgewerkt in het Brugse Jan Breydelstadion, belooft een echte topwedstrijd te worden waar bovendien jij kan bijzijn”, klinkt het.

“Tickets voor deze affiche kunnen voor Belgische AS Monaco fans enkel online worden aangekocht in de vorm van vouchers en kosten €45 per stuk. Via de online ‘billeterie’ op de website van AS Monaco wordt het aankoopproces bovendien begeleid. De omruiling van uw voucher in een geldig wedstrijdticket gebeurt vervolgens op de wedstrijddag zelf tussen 13u en 17u aan de bezoekersloketten van Club Brugge.”

“Gezien de grote vraag van Belgische AS Monaco supporters naar tickets voor deze wedstrijd, staat het Cercle Brugge secretariaat supporters graag bij om te helpen bij eventuele problemen bij de aankoop van vouchers. Er zijn in totaal 1470 tickets voor het bezoekersvak beschikbaar. Wees er dus tijdig bij!”

TAGS  I  Cercle Brugge  I  Club Brugge  I  AS Monaco

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024