'Thierry Henry heeft beslissing over zijn toekomst genomen'

'Thierry Henry heeft beslissing over zijn toekomst genomen'
Woensdag 10 oktober 2018 - 07:33   I   door Redactie

AS Monaco zou Leandro Jardim aan de deur zetten. De coach stapelt de nederlagen op en dus is zijn positie stilaan onhoudbaar geworden.

Verwacht wordt dat Jardim eerstdaags de deur wordt gewezen bij Monaco. De club staat pas op de 18de plaats. Een degradatieplek dus. Dat strookt allerminst met de ambities.

Als nieuwe trainer wordt er aan ex-speler Thierry Henry gedacht. De Franse T2 van de Rode Duivels werd ook al aan Aston Villa gelinkt, maar zou nu in contact zijn met Monaco. Afwcahten of de Rode Duivels hem kwijtspelen...

Update 10/10 - 7:33

Volgens Het Laatste Nieuws is Henry wel degelijk op weg naar Monaco. De assistent van Roberto Martinez was weliswaar nog op de training van de Rode Duivels te zien, maar zou voor zizchzelf hebben uitgemaakt dat hij T1 wil worden in het prinsdom.

"Bij de Belgische Voetbalbond wachten ze geduldig af. Ze hebben weet van de interesse en Henry's grootse ambities, maar zolang er geen officieel signaal van een vertrek komt, doen ze gewoon verder alsof er niks aan de hand is - zie Bordeaux eerder, zie ook Aston Villa", klinkt het in de krant.

Hoelang nog?

"En dus meldde Henry zich gisteren plichtbewust bij de Rode Duivels aan in Tubeke. Voor de training zette hij naar goeie gewoonte mee de kegeltjes uit. Maar hoelang nog? De man in demand is een rol op het tweede plan duidelijk ontgroeid. Au revoir en tot op Jan Breydel in de Champions League? Tenzij hij zich alsnog bedenkt."

TAGS  I  AS Monaco  I  Rode Duivels

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024