"Club Brugge moet zich daar toch zorgen over maken"

Woensdag 10 oktober 2018 - 07:45   I  

De motor van Club Brugge sputtert. Het verloor niet alleen in de beker van Deinze en in de Champions League van Atlético Madrid, maar ook in de competitie liep blauw-zwart tegen een nederlaag aan. Zondag zette Standard de regerende landskampioen met beide voetjes op de grond. Een probleem voor Club?

Volgens Wim De Coninck moet Club Brugge toch even bezinnen. "Derde nederlaag - die in Deinze en Madrid inbegrepen - in vier wedstrijden: dat is niet om te panikeren, maar toch om je lichtjes zorgen over te maken", vertelt de analist in Sport/Voetbalmagazine.

"Op alle vlakken werden ze door Standard overvleugeld. Van het verlies tegen Dortmund konden ze zich in Gent nog herstellen, dit keer niet. Blijkbaar eist zo’n Champions League toch wel veel krachten en moeten Belgische ploegen over hun grenzen gaan."

"Vanaken en Vormer werden uit de match gehouden"

De Coninck merkte ook op dat de twee steunpilaren van Club niet op niveau waren. "Hans Vanaken en Ruud Vormer werden uit de wedstrijd gehouden door het sterke middenveld van Standard en als de ene maar gewoon is, en de ander niet volledig fit, dan sputtert Club

Poll: Moet Club Brugge zich zorgen maken na deze nederlaag?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024