"Ik heb geen idee wat hij bij Anderlecht te zoeken heeft"

Woensdag 10 oktober 2018 - 09:00   I  

RSC Anderlecht heeft niet bepaald een geweldige seizoensstart achter de rug. De voorbije weken was er heel wat te doen over het povere spel van de ploeg, de transfers van Marc Coucke en Luc Devroe en de aanpak van Hein Vanhaezebrouck. Gille Van Binst, Anderlecht-icoon, moet het met lede ogen aanzien.

"Luc Devroe zal niet goed geslapen hebben na de match in Waregem. Nu is hij opeens de schietschijf van de supporters", vertelt Van Binst in Het Nieuwsblad. "Herman Van Holsbeeck weet maar al te goed hoe dat voelt."

Van Binst tempert wel de verwachtingen. "Soms hebben supporters wel onrealistische verwachtingen van die mensen. Met drie frank kan je geen ploeg kopen die een heel seizoen elke wedstrijd wint. In België moeten we het met de B-spelers uit Europa doen."

Sanneh en Lawrence

De gewezen Anderlecht-speler begrijpt wel niet goed waarom spelers als Bubbacar Sanneh en James Lawrence werden gehaald. "Als ze dan acht miljoen euro uitgeven aan een verdediger die nauwelijks over de middenlijn komt, dan kan je wel vragen stellen of ze dat geld niet beter hadden kunnen spenderen. Hetzelfde geldt voor Lawrence. Ik heb geen idee wat hij bij Anderlecht te zoeken heeft.”

Poll: Is Lawrence goed genoeg voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024