Kompany heeft oplossing voor witwas en corruptie in het Belgisch voetbal

Kompany heeft oplossing voor witwas en corruptie in het Belgisch voetbal
Donderdag 11 oktober 2018 - 14:25   I  

Vincent Kompany staat bekend om zijn sterke persoonlijkheid. De Rode Duivel neemt altijd zijn verantwoordelijkheid en mengt zich ook in debatten die verder gaan dan de voetbalwereld. Nu laat Kompany zich ook uit over de grote problemen in het Belgisch voetbal, en pleit voor transparantie.

Kompany laat zich op Sporza uit over de problematiek die het Belgisch voetbal momenteel doet daveren op zijn grondvesten. De Rode Duivel heeft het vooral niet begrepen op makelaars. Daarnaast is Kompany ervan overtuigd dat transparantie over spelerslonen veel problemen uit de wereld kan helpen.

"Ik begrijp niet dat er internationaal nog geen transparantie is. Er wordt toch al veel gespeculeerd over de lonen van de spelers, dus het zal hen ook niet uitmaken of hun loon bekend is", citeert Sporza Kompany.

"Maak het helemaal transparant zodat iedereen zich moet verantwoorden voor wat ze factureren. Uiteraard is een makelaar soms belangrijk om de belangen van de speler of de club te beschermen. Maar dan snap ik niet waarom het nog niet transparant is", besluit Kompany bij Sporza

TAGS  I  Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024