Club Brugge bijt van zich af na nieuwe beschuldigingen over fraude

Club Brugge bijt van zich af na nieuwe beschuldigingen over fraude
Vrijdag 12 oktober 2018 - 19:31   I   door Redactie

Club Brugge heeft gereageerd op de persconferentie van het Federaal Parket. Daar duikt ook de naam van blauw-zwart op. Club wil het één en ander benadrukken.

"Club Brugge vernam vanmiddag uit de persconferentie van het federaal parket dat zij één van de 5 clubs zou zijn die in samenspraak met makelaar D.V. constructies opzette om verdoken commissielonen te betalen. Wij wensen te benadrukken dat Club Brugge op geen enkele manier en met niemand meewerkt of meegewerkt heeft om welke financiële of fiscale constructie dan ook op te zetten", luidt het in een mededeling van blauw-zwart.

"Club Brugge sluit enkel wettelijke overeenkomsten af en doet enkel officiële betalingen conform die overeenkomsten. Club Brugge is vragende partij om mee te werken om volledige duidelijkheid te geven met betrekking tot alle overeenkomsten en vergoedingen met wie dan ook."

Update 12/10 - 19:31

Club Brugge benadrukt in een officiële mededeling nogmaals dat het zichzelf niets te verwijten heeft. "Nadat Club Brugge gisteren al benadrukte op geen enkele manier en met niemand mee te werken om welke financiële of fiscale constructie dan ook op te zetten, organiseerde Club op eigen initiatief een specifieke doorlichting met betrekking tot de transacties tussen de geviseerde makelaarsvennootschappen en Club Brugge door haar bedrijfsrevisor BDO", klinkt het op de blauw-zwarte webstek.

"Deze controle bevestigde dat er omtrent deze transacties geen onregelmatigheden in de boekhouding van Club Brugge konden worden vastgesteld. Club Brugge blijft vragende partij om mee te werken om volledige duidelijkheid te geven aangaande het onderzoek."

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024