"Ivan Leko blijft trainer van Club Brugge"

Donderdag 11 oktober 2018 - 19:31   I   door Redactie

Als we Walter Van Steenbrugghe mogen geloven, blijft Ivan Leko met zekerheid coach van Club Brugge. "Morgen staat hij weer op het veld" en "Club Brugge mag blij zijn met zo'n trainer", klinkt het bij de advocaat van de Kroaat.

"Voor de ogen van zijn kinderen gearresteerd geworden. Vandaag staat hij in alle kranten. Het is zijn kop die men overal kon zien. Leg het nu vandaag nog maar uit dat er geen vuiltje aan de lucht", aldus Van Steenbrugghe bij VTM.

"Men heeft alle technieken ingespannen, telefoontaps en meer. Leko is over alles ondervraagd geworden, bijna zeven uur lang gisteren. Vandaag ook nog eens door de onderzoeksrechter. Het resultaat is dat hij een vrij man is en onder geen enkele voorwaarde staat van justitie. Hij is een heel sterke man, integer tot en met. Dat staat in schril contrast met de beschuldigingen."

Leko had wel een band met makelaar Dejan Veljkovic. "Ik denk dat er vele trainers met die man in contact stonden. Vele bestuursleden van clubs ook. Als al die mensen hetzelfde hadden moeten ondergaan als Leko, zou het nog veel erger geweest zijn."

"Leko zal morgen weer op het veld staan. Al moet je dat ook niet helemaal letterlijk nemen. Hij kan iedereen recht in de ogen kijken. Hij wilde dat vandaag nog doen, maar hij is eerst naar zijn familie. Club Brugge mag blij zijn dat het over zo'n trainer beschikt."

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024