Ivan Leko krijgt nieuwe rake klap te verwerken in onderzoek

Ivan Leko krijgt nieuwe rake klap te verwerken in onderzoek
Vrijdag 12 oktober 2018 - 08:28   I  

Ivan Leko is nog maar pas vrijgelaten, of de trainer van Club Brugge krijgt alweer een nieuwe klap te verwerken. Dragan Siljanoski, de nieuwe manager van de Kroaat, werd aangehouden in het onderzoek naar financiële fraude, witwassen in het voetbalmilieu én matchfixing in de Jupiler Pro League.

Het Nieuwsblad meldt dat Siljanoski is opgepakt door de politie. De ex-speler van Antwerp en de huidige manager van onder meer Ivan Leko en Ivan Santini, zal verhoord worden in de zaak 'Propere Handen'. Hij wordt verdacht van lidmaatschap van een criminele organisatie en witwaspraktijken.

Siljanoski is de negende persoon die op last van de onderzoeksrechter in de cel moet blijven. Voor Leko is dit een nieuwe klap. Niet alleen zijn gewezen manager - Dejan Veljkovic - maar ook zijn nieuwe manager zit nu dus achter de tralies. De trainer van Club is dus nog niet verlost van alle problemen.

Update 12/10 - 10:11

Het Laatste Nieuws weet dat Siljanoski ondertussen niet meer de makelaar van Leko is. Sinds februari behartigt Milos Maric - ex-speler van onder meer AA Gent, Lokeren en Waasland-Beveren - de belangen van de Club-trainer. Desalniettemin blijft het opmerkelijk dat twee van Leko's ex-managers in de cel zitten.

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024