'Messi regelt 3 revolutionaire transfers bij Barça: 200 miljoen’

'Messi regelt 3 revolutionaire transfers bij Barça: 200 miljoen’
Maandag 15 oktober 2018 - 13:37   I  

FC Barcelona toonde zich vorige zomer vrij bedrijvig op de transfermarkt, maar lang niet iedere transfer van de Spaanse landskampioen bleek een schot in de roos. Sterspeler Lionel Messi maakt zich zelfs zorgen over de toekomst van de club…

Volgens Don Balon is Messi allesbehalve tevreden met de huidige gang van zaken bij Barcelona. De voorbije seizoenen vielen verschillende transfers erg tegen en dat is ook Messi niet ontgaan. Hij wil zich straks dan ook gaan bemoeien met de inkomende transfers.

Volgens de Argentijnse aanvaller heeft de huidige selectie niet alleen nood aan een kwaliteitsinjectie, maar moeten er ook gewoon enkele jonge en beloftevolle spelers worden aangetrokken.

Twee Ajax-talenten

Messi heeft drie spelers op het oog, die alles samen 200 miljoen euro zouden kosten. Het gaat om verdediger Matthijs de Ligt (19, Ajax), middenvelder Frenkie de Jong (21, Ajax) en aanvaller Krzystof Piatek (23, Genoa).

Drie ‘revolutionaire’ transfers die Messi graag mee wil helpen regelen. Volgens hem kan Barça met het drietal járen verder. De Ligt en de Jong zouden samen een slordige 130 miljoen euro moeten kosten, terwijl de vraagprijs van Piatek op iets meer dan 60 miljoen euro wordt geschat. Voor een totaal van 200 miljoen zou Barça de drie jonge knapen willen strikken.

Poll: Zouden deze spelers onmiddellijk in de ploeg staan bij Barcelona?

TAGS  I  Ajax  I  Barcelona  I  Genoa

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024