'De stappen zijn gezet: Wesley vertrekt bij Club Brugge'

'De stappen zijn gezet: Wesley vertrekt bij Club Brugge'
Maandag 15 oktober 2018 - 15:34   I  

Wesley Moraes (21) is ondertussen niet meer weg te denken uit het eerste elftal van Club Brugge. De Braziliaanse spits is dé aanvalsleider van blauw-zwart. Vorige zomer kon Wesley al op belangstelling uit grotere competities rekenen, maar toen bleef hij Club trouw. Iets waar binnenkort verandering in lijkt te komen.

Zo wordt het steeds waarschijnlijker en aannemelijker dat Wesley het Jan Breydelstadion zal inruilen voor een nieuwe thuisbasis. Het Italiaanse Lazio heeft Wesley nooit écht losgelaten en zou nog steeds in de running zijn om de aanvaller in te lijven.

“De stappen zijn gezet. De belangstelling van Lazio in het tussenseizoen is een bevestiging dat hij van meer mag dromen”, liet Sport/Voetbalmagazine onlangs nog optekenen. Of Wesley ook effectief naar Lazio zal verhuizen, is niet helemaal duidelijk. Wel staat het vast dat de ex-speler van het Slovaakse Trencin mag hopen op een grote club.

Weg aan het einde van dit seizoen?

Als alles volgens plan verloopt blijft Wesley, die niet zo lang geleden zijn contract in het Jan Breydelstadion verlengde tot medio 2023, nog tot het einde van het seizoen bij Club Brugge voetballen. Daarna zullen CEO Vincent Mannaert en co hun aanvaller niets in de weg leggen als hij een stap hogerop wil zetten.

Het Brugse bestuur pakte het op eenzelfde manier aan met vorige goudhaantjes zoals José Izquierdo en Anthony Limbombe. Met Wesley lijkt het dus dezelfde kant uit te gaan. In welke competitie speelt de Braziliaan volgend jaar? Wij zijn alvast benieuwd.

Poll: Is Wesley klaar voor een club in een grotere competitie?

TAGS  I  Club Brugge  I  Lazio

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024