'Divock Origi mag zich opmaken voor onverwachte transfer'

'Divock Origi mag zich opmaken voor onverwachte transfer'
Donderdag 18 oktober 2018 - 18:01   I  

Divock Origi zit al enkele maanden op een zijspoor bij Liverpool. De Belgische aanvaller past niet bepaald in de plannen van trainer Jürgen Klopp, maar tijdens de voorbije zomermercato kwam er ook geen goede oplossing in de vorm van een nieuwe club uit de bus.

Voorlopig zit de 23-jarige Origi te verkommeren op de tribune van Liverpool, maar de kans is reëel dat de spits in januari andere oorden opzoekt. Diverse media maken gewag van een overstap naar Everton - nota bene de stadsgenoot en rivaal van Liverpool.

De eerste contacten zouden gelegd zijn en bij Everton zijn ze van mening dat Origi over het uitstekende profiel beschikt om hun aanvalslinie te versterken. Vorige zomer wilde Liverpool nog 30 miljoen euro voor de Belg. Hoeveel Origi nu moet kosten, is nog niet duidelijk.

Update 18/10 - 18:01

Er komt steeds meer beweging in de zaak. ESPN meldt dat Everton zijn uiterste best doet om Origi los te weken bij Liverpool. Op Anfield kijken ze evenwel nog even de kat uit de boom. De transfermarkt opent pas op 1 januari opnieuw zijn deuren en het bestuur van The Reds hoopt dat de interesse in Origi nog wat aandikt.

Een overstap naar buur Everton zou voor Liverpool evenwel niet uitgesloten zijn. Zolang het juiste bedrag op tafel komt, wil de verliezende Champions League-finalist gerust meewerken aan een transfer. Hoeveel Origi straks precies moet kosten is niet duidelijk.

Poll: Zou Everton een goede club zijn voor Origi?

TAGS  I  Everton  I  Liverpool

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024