'Barça en Real Madrid strijden om Lukaku, die duidelijke voorkeur heeft'

'Barça en Real Madrid strijden om Lukaku, die duidelijke voorkeur heeft'
Woensdag 17 oktober 2018 - 08:35   I  

FC Barcelona en Real Madrid die om één en dezelfde Belg strijden, het gebeurt niet vaak. Bovendien gaat het niet om Eden Hazard, maar wel om een andere Rode Duivel. Zo zou Romelu Lukaku helemaal bovenaan het verlanglijstje van zowel Barça als Real staan.

De bal ging vorige week aan het rollen, toen Lukaku zich liet ontvallen dat het niet uitgesloten is dat hij ooit in de Serie A aan de slag gaat. Een verhuis naar Juventus zou daarbij zijn voorkeur dragen.

Bij Barcelona en Real Madrid hebben ze die uitspraken ook gelezen en zijn ze van plan om een poging te ondernemen om Big Rom weg te halen bij Manchester United. Bij Barça zien ze in Lukaku de ideale opvolger voor de inmiddels 31-jarige Luis Suarez. Lukaku zou de nieuwe Suarez kunnen worden in het spelsysteem van De Blaugrana. Dat meldt Don Balon.

Voorkeur voor Real

Al krijgt Barcelona meteen zware concurrentie, want ook Real Madrid is dus geïnteresseerd. Daar ligt huidig aanvaller Karim Benzema al enkele jaren onder vuur. De Koninklijke zou Benzema maar wat graag vervangen door Lukaku. Zelf zou de spits een voorkeur hebben voor een verhuis naar Madrid.

Poll: Voor welke club zou jij Lukaku het liefst zien spelen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Barcelona  I  Real Madrid  I  Manchester United

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024