'Neymar trekt niet naar Real of Barça, maar wel naar deze grootmacht'

'Neymar trekt niet naar Real of Barça, maar wel naar deze grootmacht'
Donderdag 18 oktober 2018 - 14:06   I   door Redactie

Neymar heeft het wel gezien bij Paris Saint-Germain. De Braziliaanse aanvaller heeft spijt van zijn transfer naar de Franse hoofdstad. Hij wil er dan ook zo snel mogelijk weg.

Volgens El Mundo Deportivo aast Neymar op een terugkeer naar FC Barcelona. De aanvaller stapt meteen op het vliegtuig als Barcelona hem terug wil kopen.

PSG betaalde in de zomer van 2017 liefst 222 miljoen euro voor de komst van Neymar. Hij kampt er echter met motivatieproblemen. Daarnaast staan de schijnwerpers bij PSG wel heel erg op Kylian Mbappé en dat is ook niet naar de zin van Neymar.

Update 17/10 22:17

Volgens Micetimes.Asia wil Barcelona nu zelf werk maken van de terugkeer van Neymar. Hoewel verschillende media eerder aangaven dat Barcelona geen interesse had in een terugkeer, gezien de context van zijn overgang naar Paris Saint-Germain, lijkt de Catalaanse club nu wel te willen investeren in een weerzien met de Braziliaan.

Het grote struikelblok lijken echter de financiële voorwaarden in het contract van Neymar. De Braziliaan verdient 3 miljoen per jaar en dat is te veel voor Barcelona. Toch lijkt Barcelona kans te maken om Real Madrid serieus de loef af te steken en neymar binnen te halen omdat de Braziliaan zelf aanstuurt op een terugkeer. 

Update 18/10 - 14:06

Neymar zou uiteindelijk toch niet naar Spanje verhuizen. Don Balon meldt dat niet Real Madrid of Barcelona, maar wel Manchester United met de Braziliaanse aanvaller aan de haal zal gaan. De Engelse recordkampioen wil in 2019 groots uitpakken met de komst van Neymar. Wat dat ook moge kosten.

Poll: Denk jij dat Manchester United Neymar kan halen?

TAGS  I  PSG  I  Barcelona  I  Real Madrid  I  Manchester United

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024