‘Barcelona wil naast Lukaku nóg een Rode Duivel aantrekken’

‘Barcelona wil naast Lukaku nóg een Rode Duivel aantrekken’
Woensdag 17 oktober 2018 - 13:35   I  

FC Barcelona is de huidige nummer twee in Spanje en kon nog maar vier van zijn acht competitiewedstrijden winnend afsluiten. De resultaten vallen tegen en daarom wil Barça zich in januari graag versterken.

Eerder op de dag kon u hier al lezen dat Barcelona zijn oog heeft laten vallen op Romelu Lukaku. In Camp Nou zien ze in de spits van Manchester United een uitstekende opvolger voor de inmiddels 31-jarige Luis Suarez.

Daar blijft het evenwel niet bij, want Barcelona heeft nóg een Rode Duivel in het vizier. The Daily Mail schrijft dat ook Toby Alderweireld in beeld is bij de Spaanse landskampioen. Alderweireld, wiens contract aan het einde van dit seizoen afloopt, zou in januari voor een gelimiteerde som naar Catalonië kunnen verhuizen.

Partner voor Umtiti, concurrent voor Vermaelen

Bij Barcelona zien ze in Alderweireld de ideale partner voor Samuel Umtiti. Gerard Piqué heeft de voorbije seizoenen van zijn pluimen verloren. Het geloof in de ervaren Spanjaard is mede daarom ook wat weg. Als Alderweireld naar Barcelona verhuist, is dat slecht nieuws voor Thomas Vermaelen. Die komt er nu al nauwelijks aan spelen toe.

Poll: Is Alderweireld goed genoeg voor Barcelona?

TAGS  I  Barcelona  I  Tottenham  I  Manchester United  I  Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024