Mogi Bayat kan binnenkort weer transfers doen: "Rol niet uitgespeeld"

Mogi Bayat kan binnenkort weer transfers doen:
Woensdag 17 oktober 2018 - 18:32   I  

Mogi Bayat zit momenteel achter slot en grendel en de tijd zal uitwijzen hoe zwaar de spelersmakelaar gestraft wordt. Hoewel er Bayat heel wat ten laste wordt gelegd, is het niet uitgesloten dat hij binnenkort opnieuw transfers kan regelen.

Sport/Voetbalmagazine verwijst daarom naar Luciano D'Onofrio. Die kwam in het verleden in opspraak voor zijn dubieuze rol bij verschillende transfers, maar is tegenwoordig gewoon actief in de voetbalwereld.

"Dat Mogi Bayat op dit moment in de greep van het gerecht is beland, wil niet zeggen dat zijn rol in het Belgisch voetbal uitgespeeld is. Luciano D’Onofrio, die in een dossier betreffende Standard werd veroordeeld voor het witwassen van geld, betaalde in juni 2015 een boete van meer dan 1,5 miljoen euro om te ontsnappen aan een correctionele veroordeling", schrijft het weekblad.

Witsel, Mbemba en Edmilson

"Vandaag is D'Onofrio sportief directeur en ondervoorzitter van Antwerp, terwijl hij nog altijd bemiddelt bij transfers zoals die van Chancel Mbemba naar FC Porto of die van Axel Witsel naar Dortmund; Hij zou ook geprobeerd hebben zich te mengen in de overgang van Edmilson Jr van Standard naar Qatar."

"Zaken die formeel verboden zijn, omdat je niet tegelijk clubbestuurder én spelersmakelaar kan zijn. Maar in het voetbalwereldje is veel mogelijk", staat er tot slot nog te lezen in Sport/Voetbalmagazine.

Poll: Moet Bayat levenslang geweerd worden uit de voetbalwereld?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024