Onverwachte topdeal voor Hazard: 'Bestbetaalde speler ooit'

Onverwachte topdeal voor Hazard: 'Bestbetaalde speler ooit'
Donderdag 18 oktober 2018 - 07:29   I  

Eden Hazard (27) acteert al maanden op een buitenaards niveau. De Rode Duivel speelde niet alleen op het WK, maar ook bij zijn club Chelsea al fantastische wedstrijden. En dat blijft niet zonder gevolgen.

Het Laatste Nieuws weet dat Chelsea van plan is om alles - maar dan ook álles - uit de kast te halen om Hazard langer op Stamford Bridge te houden. De eerste contacten voor een nieuw contract zijn gelegd en Hazard zou zelfs de bestbetaalde speler ooit kunnen worden bij Chelsea.

The Blues zijn van plan om Hazard een contract ter waarde van 360.000 euro per week (bruto) voor te schotelen. Op jaarbasis zou Hazard zo 18 miljoen euro kunnen opstrijken. Niet mis. Volgens Het Laatste Nieuws is dat evenwel giswerk, want over de exacte cijfertjes zou er nog niet gesproken zijn. Maar toch zou Hazard dus sowieso de bestbetaalde Chelsea-speler ooit kunnen worden.

Real Madrid

De onderhandelingen vonden nog niet plaats, maar Chelsea is vragende partij om snel rond de tafel te gaan zitten. Of Hazard trek heeft in een nieuw contract, is niet duidelijk. De Belg maakte er nooit een geheim van dat hij graag naar Real Madrid wil verhuizen.

Poll: Moet Hazard bij Chelsea blijven?

TAGS  I  Chelsea

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024