Waasland-Beveren hakt knoop door over ondervraagde Davy Roef

Waasland-Beveren hakt knoop door over ondervraagde Davy Roef
Donderdag 18 oktober 2018 - 09:20   I  

Waasland-Beveren gaat vrijdagavond op bezoek bij regerend landskampioen Club Brugge. Het wordt de eerste competitiewedstrijd na het uitlekken van het voetbalschandaal in ons land. Ivan Leko zal opnieuw in de spotlights staan, net als Davy Roef.

Ivan Leko zat twee dagen in de cel, maar ook Roef werd ondervraagd. Hij werd gehoord als verdachte in de zaak rond matchfixing. Er wordt hem niets ten laste gelegd, maar toch was het lang niet zeker of Roef ook onmiddellijk weer aan spelen toe zou komen bij zijn club.

Bij Waasland-Beveren hebben ze de knoop ondertussen doorgehakt. Het Laatste Nieuws meldt dat Roef vrijdagavond gewoon onder de lat zal staan in het Jan Breydelstadion. Roef zelf wil, kan en mag niet veel kwijt over het onderzoek, maar is wel blij dat hij gewoon kan spelen.

"Ik probeer alles zo snel mogelijk achter me te laten"

“Ik ben altijd blij om op het veld te staan. Ik ga niet ontkennen dat er veel gebeurd is afgelopen week, maar ik zal morgen niet blijer zijn dan anders. Verder probeer ik alles zo snel mogelijk achter me te laten”, aldus de doelman in de krant.

Poll: Is het een goed idee dat Roef meteen weer gaat keepen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Waasland-Beveren  I  Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024