Schandaal heeft érg zware gevolgen voor Ivan Leko

Schandaal heeft érg zware gevolgen voor Ivan Leko
Donderdag 18 oktober 2018 - 08:24   I  

Ivan Leko zat vorige week twee dagen in de cel omdat hij werd verdacht van criminele feiten in een zaak rond fraude, witwaspraktijken en matchfixing in de Jupiler Pro League. Ondertussen is het duidelijk dat de trainer van Club Brugge zijn aandeel in de zaak verwaarloosbaar is. Toch heeft het schandaal érg zware gevolgen voor Leko...

"De hele affaire heeft ingehakt op Ivan, dat was wel duidelijk", zegt Mijat Maric, ex-speler van Lokeren én goede vriend van Leko, in Het Laatste Nieuws. "Ik dacht dat België een democratie was. Maar als ik zie wat er zich allemaal heeft afgespeeld, twijfel ik daar nu over. Zijn hele leven is overhoop gehaald. Álles is veranderd."

Ante Bilusic, de neef van Leko, kan ervan meespreken. "Ik heb twee dagen lang de ontwikkelingen gevolgd via de Belgische media, met dank aan Google Translate."

Crimineel

"We wisten lang niet waarover het ging. Maar al snel kwam het bericht dat Ivan amper iets had gedaan. Alleen: ondertussen spreekt de hele wereld wel over hem alsof hij een crimineel is."

Poll: Komt Leko dit schandaal te boven?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024