Mogi Bayat is er heel erg slecht aan toe

Mogi Bayat is er heel erg slecht aan toe
Donderdag 18 oktober 2018 - 08:42   I  

Mogi Bayat is één van de spilfiguren in het Belgische voetbalschandaal dat vorige week uitlekte. De aanhouding van de spelersmakelaar werd met één maand verlengd omdat hij zich de voorbije jaren schuldig zou gemaakt hebben aan financiële fraude. Jean-Philippe Mayence kwam nu met een update over zijn cliënt naar buiten.

Eerder deze week liet Mayence zich al ontvallen dat hij niet goed begreep waarom de politie Bayat oppakte en waarom hij niet alweer op vrije voeten was. "Elektronisch toezicht volstaat", klonk het duidelijk bij monde van de advocaat.

Nu benadrukt Mayence dat zijn cliënt er erg slecht aan toe is in de gevangenis. “Mogi Bayat heeft het heel moeilijk. Hij spreekt geen woord Nederlands. Vooral tijdens de eerste dagen had mijn cliënt echt heel veel problemen. Nu is er een betere organisatie. Hij krijgt bezoek van zijn vrouw en moeder", klinkt het in La Capitale.

Rekeningen geblokkeerd

Mayence haalt daarnaast aan dat het gezin van Bayat krap bij kas zit. “De rekeningen zijn geblokkeerd en zijn gezin kan geen facturen meer betalen. Bovendien is het pas nu dat Mogi beseft wat men in zijn schoenen probeert te schuiven.”

Poll: Moet Bayat worden vrijgelaten?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024