Club én Genk spelen hoofdrol in nieuwe aanpak van Vanhaezebrouck

Club én Genk spelen hoofdrol in nieuwe aanpak van Vanhaezebrouck
Donderdag 18 oktober 2018 - 10:49   I  

Het competitievoetbal is weer helemaal terug. De interlandbreak is voorbij en komend weekend trekt de Jupiler Pro League zich opnieuw op gang. Hein Vanhaezebrouck en de zijnen zetten de achtervolging in op KRC Genk en Club Brugge en moeten dan ook meteen vol aan de bak.

Om zijn spelers op scherp te zetten, heeft Vanhaeezebrouck een speciale aanpak bedacht. Het programma van Anderlecht oogt beduidend makkelijker dan dat van rechtstreekse concurrenten als Club Brugge en KRC Genk, maar de trainer van paars-wit is op zijn hoede.

"Vóór de interlandbreak wendde RSCA de crisis af door te winnen op Zulte Waregem. Om er helemaal bovenop te komen en zijn spelers te motiveren, hing Hein Vanhaezebrouck in de kleedkamer het programma uit van Anderlecht, Club Brugge en Genk voor de volgende weken", staat er te lezen in Het Nieuwsblad.

Het programma:

Anderlecht neemt het de komende weken op tegen Cercle Brugge, Eupen, Lokeren en Waasland-Beveren. Club speelt tegen Waasland-Beveren, STVV, KV Oostende en KRC Genk. Genk tot slot, bekampt Eupen, Standard, Antwerp en Club.

Poll: Is dit een goede manier om de spelers te motiveren?

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024