Dit is de WAG die Courtois in vuur en vlam zet: "Hij vindt het opwindend"

Dit is de WAG die Courtois in vuur en vlam zet:
Donderdag 18 oktober 2018 - 12:05   I  

Thibaut Courtois ruilde Chelsea afgelopen zomer in voor een droomtransfer naar Real Madrid. Dat had onder meer te maken met het feit dat zijn ex Marta Dominguez in Spanje woonde met hun twee kinderen. Ondertussen zouden Thibaut en Marta opnieuw érg close zijn.

De twee werden sinds het WK in Rusland al meermaals samen gespot. En het zou niet alleen zijn om dingen te doen met de kinderen. Volgens diverse Spaanse media zijn Courtois en Marta opnieuw een koppel. Zelf bevestigden ze dat nog niet, maar ze deden ook nog geen moeite om het te ontkennen.

Volgens TV-Familie speelt er inderdaad opnieuw iets tussen de doelman van de Rode Duivels en de Spaanse schone. Zo zou Marta er momenteel alles aan doen om Thibaut opnieuw voor zich te winnen. Ze kleedt zich uitdagender, draagt vaak make-up, heeft Instagram ontdekt en noem maar op. Kortom: Marta gedraagt zich als een typische WAG.

Opnieuw héél close

"Dit is duidelijk", zegt een gedragstherapeute over Marta’s metamorfose. "Een vrouw die haar man opnieuw voor zich wil winnen, zorgt ervoor dat ze haar doel bereikt. En bij Marta is dat niet eens zo moeilijk. Want zij heeft nog een uitzonderlijk goed contact met Courtois. Plus: er zijn kindjes. Het zou mij niet verbazen als die twee effectief weer héél close zijn geworden."

"Marta’s nieuwe look kan daar zeker toe hebben bijgedragen. Toen ze op het WK zo overduidelijk kwam supporteren toonde ze iedereen al: ‘Hij is nog altijd van mij’. Aangezien heel wat vrouwen op topvoetballers jagen, wil Marta wellicht ook ibaut inprenten dat hij naar háár moet kijken. Ze ziet er nu effectief als een typische WAG uit. Ze speelt haar vrouwelijkheid héél nadrukkelijk uit. En het kan niet anders dan dat Thibaut Courtois dit zeer, euh... opwindend vindt."

Poll: Denk jij dat Courtois en Marta opnieuw een koppel vormen?

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024