Leko op eerste persconferentie na schandaal: “Ze zijn niet dom, hé”

Leko op eerste persconferentie na schandaal: “Ze zijn niet dom, hé”
Donderdag 18 oktober 2018 - 14:32   I  

Ivan Leko kan vrijdagavond de draad opnieuw echt oppikken. Vorige week zat de trainer van Club Brugge nog twee dagen in de cel omdat hij werd genoemd in een onderzoek naar fraude en witwaspraktijken, maar tijdens Club Brugge-Waasland-Beveren zal Leko opnieuw op de bank zitten.

“De voorbije week was niet normaal. Ik was afwezig omwille van redenen die iedereen kent. Het was dus niet normaal, maar blijkbaar kan zoiets gebeuren. Ik kijk niet terug en moet vooruit. Ik ben 200% klaar voor de match tegen Waasland-Beveren”, aldus Leko donderdagnamiddag.

“We zijn enorm gemotiveerd om een goed resultaat neer te zetten. Vlak voor de interlandbreak speelden we goed tegen Atletico, maar pakten we geen punten en tegen Standard was het minder. Aan ons om ons te herpakken.”

"Ik ben trots dat ik lid van de Club Brugge-familie ben"

“Dat er een speciaal sfeertje in het stadion zal hangen door de recente gebeurtenissen? Dat besef ik, ja. De mensen zijn niet dom, hé. Maar in het leven zijn twee zaken belangrijk voor mij: mijn familie en mijn tweede familie, Club Brugge.”

“Wat ik hier de laatste dagen heb gevoel van steun is ongelofelijk. Iedereen weet van mij dat als ik iets krijg, ik het driedubbele in de plaats zal geven. Ik ben trots dat ik lid van de Club Brugge-familie ben.”

Poll: Gaat Club Brugge morgen winnen van Waasland-Beveren?

TAGS  I  Club Brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024