Club Brugge-kapitein Ruud Vormer verneemt erg vervelend nieuws

Club Brugge-kapitein Ruud Vormer verneemt erg vervelend nieuws
Donderdag 18 oktober 2018 - 18:26   I  

Ruud Vormer heeft al een prima 2018 beleefd, maar nu dreigt het jaar toch in mineur te eindigen voor de middenvelder. Zo zou Ronald Koeman niet van plan zijn om Vormer nog snel op te roepen voor de Nederlandse nationale ploeg.

Vormer gaf tijdens deze interlandperiode verstek voor de verplichtingen met de nationale ploeg omdat hij met overbelasting aan de lies sukkelt. Het is niet de eerste keer dat Vormer tijdens de interlandbreak bij Club blijft om te rusten.

"Vormer volwaardig international? Kleine kans"

Bovendien zou Koeman dus niet van plan zijn om de 30-jarige kapitein van blauw-zwart nog snel op te roepen. De bondscoach lijkt steeds meer in te zetten op de jonge gard die eraan komt bij Oranje.

“Koeman toonde begrip voor de beslissing van Vormer, maar zijn positie binnen Oranje werd er niet gunstiger op. Hij mag dan gekozen zijn tot beste speler van de Belgische competitie, juist op het middenveld viel de puzzel van Koeman langzaam in elkaar, vooral tegen Frankrijk en Duitsland", schrijft het Algemeen Dagblad . "Vormer zal ongetwijfeld nog wel eens worden opgeroepen, maar een volwaardig international? Kleine kans."

Danjuma valt in de smaak: "Serieuze optie op de vleugel"

Die andere Nederlander van Club Brugge, Arnaut Danjuma, maakte wél indruk. “De in Nigeria geboren aanvaller toonde bij zijn debuut tegen Duitsland meteen zijn onbevangenheid, zette zonder gêne een actie in, en ook niet onbelangrijk: voldeed keurig aan zijn verdedigende taken.”

“De beloning volgde drie dagen later tegen België, met een basisplaats én een doelpunt. Groeneveld staat misschien nog niet direct als eerste op het formulier bij Koeman, maar hij is wél een serieuze optie voor de vleugel.”

Poll: Moet Vormer volgende keer opnieuw opgeroepen worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Nederland

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024