Romelu Lukaku ligt zwaar onder vuur: “Hij heeft gewoon geen respect”

Romelu Lukaku ligt zwaar onder vuur: “Hij heeft gewoon geen respect”
Donderdag 18 oktober 2018 - 17:04   I  

Romelu Lukaku heeft een vruchtbare interlandbreak achter de rug. Tegen Zwitserland bezorgde de aanvaller de Rode Duivels de overwinning door twee doelpunten te maken. En toch ligt ‘Big Rom’ onder vuur.

Het heeft alles te maken met de uitspraken die Lukaku enkele dagen geleden deed. De aanvaller liet zich uit over een mogelijke transfer naar Italië. Hij sprak zelfs over mogelijke overstap naar Juventus. Iets wat niet overal in goede aarde is gevallen…

“Ik vind het dat het bewijst dat hij gewoon geen respect heeft voor zijn huidige werkgever. Het is not done om het over een transfer naar een andere club te hebben terwijl je nog onder contract ligt bij een andere”, haalt gewezen verdediger Gary Pallister zwaar uit in de Engelse media.

"Dit is geen ideaal scenario"

“Je mag gerust nadenken over een vertrek bij je huidige club, daar heb ik geen probleem mee. Waar ik wel een probleem mee heb, is als je met zoiets naar buiten komt. Manchester United beleeft een moeilijk seizoen en staat onder zware druk."

"Dat hun doelpuntenmaker dan plots over een transfer naar het buitenland praat… Tja, ik hoef je niet te vertellen dat zoiets geen ideaal scenario is", besluit Pallister.

 

Poll: Vind jij dat de uitspraken van Lukaku kunnen?

TAGS  I  Manchester United  I  Juventus  I  Rode Duivels  I  Anderlecht

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024