Dimata onthult: "Dat is het grote verschil met Anderlecht"

Dimata onthult:
Donderdag 18 oktober 2018 - 20:32   I   door Redactie

Voetbal is een vreemd spelletje, vraag het maar aan Anderlecht-spits Landry Dimata. Afgelopen dinsdag scoorde hij nog tweemaal in de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd van de Belgische beloften tegen Zweden, maar bij Anderlecht sputtert zijn kanon al een aantal weken.

Landry Dimata zorgde er dinsdag met twee doelpunten voor dat de Belgische beloften zich plaatsten voor het EK. Voor zijn stroeve prestaties bij Anderlecht, heeft de youngster een logische verklaring. 

“Als ik naar de nationale ploeg kom, is het altijd leuk. Ik voel me hier goed. De andere spelers zijn mijn vrienden”, zegt hij aan Sporza. “Ik ken ze al van kindsbeen af. Dat geeft een goed gevoel en ook zekerheid op het veld. Dat is het grote verschil met Anderlecht. Hier ken ik iedereen, daar zijn er veel nieuwe spelers. Maar deze ervaring en deze doelpunten zullen me wel helpen bij de club." Op het eerste zicht een plausibele uitleg van de jonge aanvaller, al zal RSCA-coach Hein Vanhaezebrouck toch hopen dat hij vooral doelpunten voor paarswit gaat maken.

Poll: Denken jij dat Dimata binnenkort gaat ontploffen voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024