“De manier waarop hij daar zat. Bayat leek wel sportief directeur bij die club”

“De manier waarop hij daar zat. Bayat leek wel sportief directeur bij die club”
Donderdag 18 oktober 2018 - 20:03   I  

Mogi Bayat deed tot kort voor zijn aanhouding zaken met zowat iedere club in de Jupiler Pro League. En ook in het buitenland beschikte de spelersmakelaar over goede contacten. Zo was hij bijvoorbeeld wel héél erg graag gezien bij het Engelse Watford.

Giampaolo Pozzo, de voorzitter van Watford, deed de voorbije meermaals zaken met Bayat. De makelaar leek er op een gegeven moment zelfs een postje te hebben in het bestuur van de club.

"Goede contacten? Het was veel meer dan dat"

“Goede contacten? Het was veel meer dan dat", onthult makelaar Daniël Kimoni in de Franstalige krant La Capitale. "Op een gegeven moment kreeg ik de indruk dat Bayat de sportief directeur van Watford was. De manier waarop hij in het bureau van Pozzo zat, zeg! Bovendien liet Pozzo Bayat gewoon doen wat hij wou.”

“Op de dag dat Bayat de transfer van Obbi Oulare afrondde, mocht hij nog eens drie transfers afronden van de club. Uiteindelijk rondde hij drie van de vier deals af. De laatste wilde niet naar Watford omdat hij niet wilde samenwerken met Bayat", besluit Kimoni.

Poll: Verdient Bayat nog een nieuwe kans in het voetbal?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk  I  Watford

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024