Ook Mechelen-voorzitter Timmermans opgepakt door politie

Ook Mechelen-voorzitter Timmermans opgepakt door politie
Donderdag 18 oktober 2018 - 23:23   I  

In het onderzoek naar fraude, witwaspraktijken en matchfixing in het Belgische voetbal is nu ook KV Mechelen-voorzitter Johan Timmermans opgepakt door de politie. Hij ging donderdagvoormiddag langs bij de politie, maar is géén verdachte.

"Johan Timmermans was deze ochtend uitgenodigd voor een verhoor bij de federale politie in Hasselt in de zaak “propere handen”", zo laat Mechelen weten via zijn officiële kanalen.

"Hij werd door de federale politie uitgenodigd voor een gesprek en is daar deze ochtend op ingegaan. Tegen de middag heeft hij de kantoren van de federale politie alweer verlaten."

Géén verdachte

Er wordt Timmermans niets ten laste gelegd. "Voor alle duidelijkheid: Johan Timmermans is niet verdenking gesteld. Gezien het onderzoek loopt en geheim is, kunnen zowel Johan Timmermans als de club hier niet meer informatie over geven."

"KV Mechelen heeft het volste vertrouwen in het onderzoek en werkt ondertussen in alle sereniteit verder aan zowel de komende wedstrijden als de aangegane projecten zoals de stadionverbouwing."

Somers en Steemans achter de tralies

Eerder werden met Olivier Somers en Thierry Steemans al twee bestuursleden van Mechelen aangehouden. Zij worden verdacht van omkoping en zitten nog steeds in de cel.

TAGS  I  KV Mechelen

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024