Vertenten toch onschuldig? "Het is niet meer dan een menselijke fout"

Vertenten toch onschuldig?
Vrijdag 19 oktober 2018 - 07:10   I   door Redactie

Ook Laszlo Bölöni had het in zijn wekelijkse persbabbel over het voetbalschandaal. Hij gaf zijn mening over de penalty die de aangehouden scheidsrechter Bart Vertenten toekende aan Antwerp tegen Eupen vorig seizoen.

"Ik weet niet wat de politiespeurders hebben ontdekt, maar ik mag hopen dat men de ref in kwestie niet enkel op basis van die ene fase heeft opgesloten. In het Belgisch voetbal doen er zich jaarlijks 500 gelijkaardige fases voor. Menselijke fouten bestaan nu eenmaal", aldus de Roemeense coach van Antwerp tegenover Het Laatste Nieuws.

"Als het gerecht zich puur op zulke matchfeiten zou baseren, moeten ze heel het scheidsrechterskorps opsluiten. Maar goed, ik weet dus niet wat er nog is ontdekt, want met Antwerp zijn wij totaal geen betrokken partij. Ik kan niet genoeg benadrukken dat we met heel die zaak niks te maken hebben. Jammer genoeg hangt dit als een schaduw over de competitie. Zelfs mensen uit mijn thuisland Roemenië spraken me er de voorbije dagen op aan."

Poll: Heeft Bölöni gelijk?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024