Karim Benzema in heel nauwe schoentjes na verschrikkelijke beschuldigingen

Karim Benzema in heel nauwe schoentjes na verschrikkelijke beschuldigingen
Vrijdag 19 oktober 2018 - 09:07   I   door Redactie

Real Madrid-spits Karim Benzema wordt door Léo D'Souza, de vroegere zaakwaarnemer van de Franse spits, beschuldigd van poging tot ontvoering. Het voorval zou plaats hebben gevonden op 7 oktober.

D'Souza deed volgens Mediapart een dag later aangifte. De 30-jarige spits meende nog 50.000 euro tegoed te hebben van de zaakwaarnemer. D'Souza moest het geld naar verluidt van Marokko naar Frankrijk zien te krijgen. Het bedrag zou door de Marokkaanse douane in beslag zijn genomen.

Volgens D'Souza zou een zwarte bestelwagen langs zijn komen rijden toen hij een shisabar zat. De bestuurder zou D'Souza gemaand hebben om in te stappen. De makelaar zegt dat hij weigerde waarna er een vechtpartij zou ontstaan zijn. Overige bezoekers van de shisabar zouden toen hebben ingegrepen en de ontvoering hebben vermeden.

Benzema heeft de feiten al ontkend op Twitter. "Is deze wereld serieus? Houd op! Give me me a break", klinkt het bij de Franse spits. In 2016 had hij zijn eigen ploegmaat Mathieu Valbuena al afgeperst met een sekstape.

Poll: Geloof jij dit verhaal?

TAGS  I  Real Madrid

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024