Transfermarkt: Hazard geeft Chelsea geen keus, RSCA akkoord met JPL-club over transfer

Transfermarkt: Hazard geeft Chelsea geen keus, RSCA akkoord met JPL-club over transfer
Vrijdag 19 oktober 2018 - 12:48   I   door Redactie

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Eden Hazard zet alles op alles voor een transfer naar Real Madrid. De aanvaller zou net als Thibaut Courtois Chelsea voor het blok willen zetten. Het contract van Hazard loopt immers af in 2020.

*Anderlecht had een akkoord met Lokeren over het vertrek van Olivier Dhauholou. De 21-jarige spits kende veel blessureleed bij RSCA. Coach Hein Vanhaezebrouck wilde echter niet dat hij wegging.

*Barcelona kijkt uit naar een nieuwe doelman. Jasper Cillessen wil weg in januari. Er moet dus een nieuwe tweede doelman komen en Koen Casteels zou nadrukkelijk in beeld zijn. De Rode Duivel speelt nu bij Wolfsburg.

*Roberto Martinez breekt bij RAC1 een lans voor Toby Alderweireld. De verdediger van Tottenham staat in de belangstelling van FC Barcelona en de bondscoach van de Rode Duivels laat weten dat hij daar zeker zou passen.

*Jordan Lukaku verlaat Lazio mogelijk in januari. Genoa zou de Belgische linkspoot graag willen overnemen. Lukaku staat dicht bij een transfer.

*Divock Origi lijkt steeds meer op weg naar Everton. The Toffees willen er alles aan doen om de Belgische aanvaller weg te halen bij Liverpool.

Poll: Is Alderweireld klaar voor een stap naar Barcelona?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024