Waasland-Beveren verrast zwak Club Brugge en pakt verdiend een punt

Vrijdag 19 oktober 2018 - 22:27   I

Club Brugge ging vanavond thuis op zoek naar eerherstel na de 3-1 nederlaag op de vorige speeldag tegen Standard. Waasland-Beveren moest het slachtoffer van dienst worden, maar dat pakte anders uit.

Na een vrij lamentabele eerste helft stond het nog 0-0. Club Brugge kon wel enkele kansjes bij elkaar voetballen maar echt overtuigen kon de landskampioen nooit. De uitblinker van de laatste weken, Danjuma Groeneveld, bleef geblesseerd in de kleedkamer. Club Brugge moest in de tweede helft uit een ander vaatje tappen.

Na de rust was er meer vuurwerk en Vanaken kon Club Brugge op voorsprong brengen. Lang kon de thuisploeg echter niet genieten van de voorsprong want Vellios strafte dom balverlies bij Club Brugge af een scoorde de gelijkmaker. Waasland-Beveren kon ei zo na zelfs de 3 punten meepakken want Ampomah trof in de slotfase nog de lat.

Poll: Gaat Club Brugge kampioen spelen dit seizoen?