Stevige waarschuwing voor RSCA: "Daar leggen we ons niet bij neer"

Stevige waarschuwing voor RSCA:
Zaterdag 20 oktober 2018 - 20:44   I  

RSC Anderlecht pakt zondag opnieuw de draad op. Paars-wit neemt het dan op tegen Cercle Brugge. In aanloop naar het duel ontvingen Hein Vanhaezebrouck en co wel al een stevige waarschuwing.

Cercle Brugge is immers van plan om in het Constant Vanden Stockstadion vol voor de overwinning te gaan. "We trekken zondag naar een van de succesvolste ploegen uit onze competitie. Het is echter onze doelstelling om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen. Dat we dan zondag tegen Anderlecht spelen, maakt daar geen verschil in", aldus een zelfzekere Laurent Guyot, de trainer van Cercle, op de webstek van zijn ploeg.

"We weten dat op papier Anderlecht beter is dan ons, maar we zetten hier stappen in om ook hier het beter te doen", gaat Guyot verder. "In het voetbal is het niet altijd de beste ploeg die wint, en wij moeten uitgaan van onze eigen sterkte. Hoewel er in een competitie op papier altijd betere ploegen zullen zijn, wil dit niet zeggen dat je je daar altijd zomaar moet bij neerleggen."

"We moeten zondag iets kunnen tonen"

Guyot hoopt de komende weken enkele plaatsen te kunnen klimmen in het klassement. "Onze doelstelling is om iedere week beter en beter voor de dag te komen, omdat we telkens op training werken aan de zaken die beter kunnen. Op basis van wat ik deze week op training zag moeten we zondag in staat zijn om iets te tonen.”

Poll: Kan Cercle de drie punten pakken tegen Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Cercle Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024