Wisselvallig Standard laat het afweten in Moeskroen

Zaterdag 20 oktober 2018 - 19:57   I

Standard is er niet in geslaagd om de positieve lijn van voor de interlandbreak door te trekken. Na de fraaie zege tegen Club Brugge volgde nu een doelpuntloos gelijkspel in en tegen Moeskroen.

De eerste helft had bitter weinig om het lijf. Moeskroen probeerde, maar leek over te weinig kwaliteit te beschikken om iets te forceren. Standard van zijn kant, maakte werkelijk niets klaar. Een gebrek aan kwaliteit kon je het bij De Rouches niet noemen als je weet dat jongens als Carcela, Djenepo en Mpoku mochten spelen.

Na rust toonde Standard een ander gelaat. De ploeg van Preud'homme nam initiatief en speelde enkele kansen bij elkaar. Butez hield Moeskroen, af en toe met meer geluk dan wijsheid, recht. Ondanks enkele erg onzekere tussenkomsten van Butez kon Standard niet tot scoren komen.

Slotoffensief levert niets op

In de slotfase zette Preud'homme alles op alles met de inbreng van Sa en Carlinhos, maar zelfs met die verse krachten en met zeven minuten blessuretijd kreeg Standard de bal er niet meer in. Het bleef bij 0-0 en daar schieten beide ploegen weinig mee op.

Poll: Zie jij Standard dit seizoen kampioen worden?