Spaanse media zijn het eens: "Rode Duivel blijft onder de verwachtingen"

Spaanse media zijn het eens:
Zondag 21 oktober 2018 - 14:55   I   door Redactie

Het is crisis bij Real Madrid, zoveel is zeker. Na de nieuwe nederlaag van de Koninklijke tegen Levante klinkt de roep om het ontslag van coach Lopetegui steeds luider. Ook Rode Duivel Thibaut Courtois blijft echter niet gespaard van kritiek.

"Real zinkt elke wedstrijd een beetje dieper" was de logische vaststelling van AS na het nieuwe debacle van gisteren. “Lopetegui arriveerde in Madrid toen Cristiano Ronaldo er nog was. Het vertrek van de Portugees verstoorde zijn plannen. Een antwoord vond de coach er niet op. Veel heeft te maken met de slechte fysische paraatheid van sommige spelers, wat resulteerde in spierblessures. Voorlopig behoudt Lopetegui zijn positie, maar alles zal afhangen van de Clásico 28 oktober”, klinkt het nog. 

En ook Thibaut Courtois komt aan bod. “De realiteit is dat de Belg niet de muur is die men verwachtte na zijn handtekening. Levante kwam twee keer aan zijn doel... en scoorde twee keer. Het roteren -in de Champions League geeft Lopetegui de voorkeur aan Keylor Navas- levert geen van beide doelmannen een voordeel op.”

Poll: Valt Courtois iets te verwijten in de huidige crisis van Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Levante

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024