Drama voor Zulte Waregem, Dury in de problemen

Zondag 21 oktober 2018 - 21:53   I   door Redactie

Zulte Waregem heeft weer niet kunnen winnen. Essevee gaf in de slotfase een 1-2-voorsprong nog uit handen. Charleroi won uiteindelijk nog met 3-2.

Het was Charleroi dat met een voorsprong ging rusten. Vlak voor de pauze haalde Benavente uit en zorgde zo voor de 1-0. De fans van Zulte Waregem waren wel razend dat er geen penalty gefloten werd na een overtreding van doelman Riou op Bongonda. Na tussenkomst van de VAR besloot Bram Van Driessche om geen penalty toe te kennen.

Na de rust behoedde Bossut Niane van de 2-0. Dankzij een strafschop klommen de bezoekers echter langszij. Marinos trok Harbaoui neer en de spits maakte er 1-1 van. Bongonda miste vervoglens de 1-2, maar zeven minuten voor tijd zorgde Harbaoui toch voor de voorsprong. Zulte Waregem hield het echter niet vol. Victor Osimhen bezorgde Zulte Waregem nadien toch nog een gigantische kater met nog twee doelpunten. Onwaarschijnlijk!

Poll: Denk jij dat Zulte Waregem een degradatiekandidaat is?