Thorup krijgt meteen dramatisch nieuws te horen bij AA Gent

Thorup krijgt meteen dramatisch nieuws te horen bij AA Gent
Dinsdag 23 oktober 2018 - 10:03   I  

Jess Thorup mocht bij zijn eerste wedstrijd als trainer van AA Gent meteen aan het feest. De Buffalo's wonnen met ruime 0-4-cijfers van KV Oostende, maar zagen ook twee absolute sterkhouders uitvallen.

Zo moesten middenvelders Birger Verstraete en Vadis Odjidja allebei geblesseerd het veld verlaten. De kans is reëel dat Thorup zijn twee basisspelers een tijdje kwijt is.

In het geval van Verstraete wordt gevreesd voor schade aan de mediale band van de knie. Ook Odjidja liep een knieblessure op. Nader onderzoek in de komende dagen zal moeten uitwijzen hoe ernstig de blessures zijn.

Update 23/10 - 10:03

Verstraete heeft een scheur aan de laterale ligamenten van de enkel opgelopen. Verder onderzoek moet nog uitwijzen of de middenvelder ook met een barstje in het kuitbeen zit. Hij is hoe dan ook weken out.

Odjidja kampt dan weer met een blessure aan de mediale band van de knie. Net als Verstraete is ook de zomeraanwinst weken uit de roulatie. Dramatisch nieuw voor nieuwbakken trainer Jess Thorup, want zowel Verstraete als Odjidja zag hij als basisspeler.

Poll: Kan Gent zonder Verstraete en Odjidja op het middenveld?

TAGS  I  AA Gent

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024