Transfermarkt: Nieuwe concurrent voor De Bruyne, vertrekker bij Anderlecht?

Transfermarkt: Nieuwe concurrent voor De Bruyne, vertrekker bij Anderlecht?
Maandag 22 oktober 2018 - 16:35   I  

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Pep Guardiola wil ten laatste volgende zomer een nieuwe centrale middenvelder aan zijn kern toevoegen. De oefenmeester van Manchester City denkt aan Frenkie de Jong (Ajax) en Ruben Neves (Wolverhampton).

*Club Brugge is niet van plan om onmiddellijk een vervanger in huis te halen voor Jelle Vossen. Blauw-zwart rekent op zijn huidige spitsen Wesley, Rezaei, Schrijvers, Dennis en Openda.

*Zlatan Ibrahimovic kan in de diepe herfst van zijn carrière mogelijk nog een toptransfer maken. Real Madrid, dat een barslechte start kende en moeilijk tot scoren komt, zou de inmiddels 37-jarige Zweed naar Madrid willen halen. 

*Mohammed Dauda is niet te spreken over zijn aantal speelminuten bij Anderlecht. De beloftevolle spits zou in januari andere oorden willen opzoeken.

*De job van Peter Maes bij Sporting Lokeren hangt aan een zijden draadje. De kans is groot dat de Limburger volgende week de bons krijgt. De clubleiding zoekt alvast naar een opvolger.

*Borussia Dortmund heeft zijn oog laten vallen op Bobby Duncan (Liverpool), Callum Hudson-Odoi (Chelsea) en Phil Foden (Manchester City). Het aantrekken van Jadon Sancho is de Duitse topclub duidelijk goed bevallen.

*Adrien Rabiot gaat zijn aflopende contract bij Paris Saint-Germain nu mogelijk tóch verlengen.

*Real Madrid hoopt dat het James Rodriguez kan terughalen van bij Bayern München.

Poll: Moet Dauda meer speelkansen krijgen bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024