Refaelov doet Club-fans pijn: “Heeft hij allemaal veranderd”

Refaelov doet Club-fans pijn: “Heeft hij allemaal veranderd”
Maandag 22 oktober 2018 - 14:11   I  

Club Brugge en Lior Refaelov beslisten afgelopen zomer dat het beter was om uit elkaar te gaan. Bij blauw-zwart paste Refaelov niet in de plannen van trainer Ivan Leko en daarom werd hij maar uitgeleend aan Royal Antwerp FC. En daar doet de 32-jarige ‘Rafa’ het uitstekend.

Lang niet iedereen geloofde nog in een heropleving van Refaelov, die de voorbije jaren weinig speelde en dikwijls met kwaaltjes en blessures kampte. Toch slaagde hij er in een mum van tijd in om zijn stempel te drukken op het spel van Antwerp.

Het doet ongetwijfeld pijn bij de fans van Club Brugge, die hun gewezen publiekslieveling zien schitteren in het shirt van The Great Old. Tot dusver was de Israëli goed voor drie doelpunten en één assist.

"Van werkmansvoetbal naar spel op balbezit"

“32 jaar en bijna een volledig seizoen niet gespeeld. Dat zal wel even duren voor die rendeert bij Antwerp, dacht iedereen. Maar in zijn eerste twintig minuten in een Antwerp-shirt was Lior Refaelov meteen goed voor een doelpunt en een assist”, schrijft Gazet van Antwerpen.

Ook tijdens het voorbije weekend was Refaelov belangrijk. “Tegen Lokeren toonde hij zich opnieuw de draaischijf van Antwerp. Met Refaelov in de ploeg is het DNA van Antwerp veranderd van werkmansvoetbal naar spel op basis van balbezit.”

Poll: Had Refaelov meer speelkansen moeten krijgen bij Club Brugge?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024