Anthuenis: "Ze zijn zonder twijfel de beste ploeg van België"

Anthuenis:
Maandag 22 oktober 2018 - 14:40   I  

De Jupiler Pro League trok zich tijdens het voorbije weekend opnieuw op gang. De Belgische topclubs kenden wisselend succes, maar leider KRC Genk liet tegen Eupen geen punten vallen. Aimé Anthuenis, ex-coach van de Limburgse formatie, is onder de indruk.

"Genk legt een ongelooflijk parcours af. Daar trap ik een open deur mee in, maar het moet gezegd worden. De Limburgers freewheelen door een druk programma met drie fronten, en winnen quasi alles", steekt Anthuenis van wal bij De Zondag.

"Er zal wel nog eens een nederlaag komen, want het programma voor komende weken is best zwaar, maar deze ploeg is compleet geworden. En we hebben het elke week over verschillende uitblinkers. Trossard en Samatta staan helemaal bovenaan de topschutterstand, Pozuelo is bij de beste middenvelders en met Maehle heeft een fantastische, aanvallende rechtsback."

"De titel? Nog te vroeg"

Voor Anthuenis is er op dit moment dan ook geen enkele ploeg beter dan die van Philippe Clement. "Genk is zonder twijfel momenteel de beste ploeg van België, maar om over de titel te spreken is het veel te vroeg. Een coureur kan een hele koers op kop rijden, maar aan de meet ook nog ingehaald worden. We zullen zien."

Poll: Is Genk de beste ploeg van het land?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  Standard  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  AA Gent

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024