Hairemans ruilt Antwerp mogelijk in voor andere Belgische (top)club

Hairemans ruilt Antwerp mogelijk in voor andere Belgische (top)club
Dinsdag 23 oktober 2018 - 09:42   I  

Royal Antwerp FC doet het dit seizoen uitstekend. Het aandeel van Geoffry Hairemans (27) in de goede resultaten van The Great Old is evenwel erg beperkt. De aanvallende middenvelder is een bankzitter geworden en verkeert allerminst in een leuke situatie.

Het zal je maar overkomen: je trainer wil er een extra creatieve speler bij en je club beslist dan maar om niemand minder dan Lior Refaelov binnen te halen. De 32-jarige Israëli kwam over van Club Brugge en maakte meteen indruk bij Antwerp. Gevolg: Hairemans naar de bank.

Het is bijgevolg niet uitgesloten dat Hairemans in januari andere oorden opzoekt. Op zijn leeftijd kan de middenvelder het zich niet permitteren om iedere week op de bank te zitten. 

(Lees verder onder de foto)

Binnenkort rotatie?

"Hairemans is getransformeerd van basisspeler tot invaller. De huidige prestaties van Refaelov lijken daar niet meteen verandering in te brengen", schrijft Gazet van Antwerpen. Toch ziet de krant nog mogelijkheden voor Hairemans.

"Binnenkort komen er midweekwedstrijden aan en Refaelov - in het verleden regelmatig last van blessures - krijgt dan mogelijk wat rust. Ook als de velden wat zwaarder worden, is het afwachten of Refaelov deze vorm kan doortrekken."

Belgische (top)club of buitenland?

Verandert er niets aan de situatie van Hairemans, dan lijkt een overstap naar een andere club de enige juiste keuze. Een andere Belgische (top)club is alleszins niet uitgesloten. Daarnaast heeft Hairemans er nooit een geheim van gemaakt dat hij graag eens in het buitenland zou spelen.

Poll: Moet Hairemans meer aan spelen toekomen?

TAGS  I  Antwerp  I  Standard  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  AA Gent

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024