Spelersmakelaar Mogi Bayat is uit zijn cel gehaald

Spelersmakelaar Mogi Bayat is uit zijn cel gehaald
Dinsdag 23 oktober 2018 - 09:00   I  

Mooi Bayat is maandag uit zijn in Leuven gehaald. Vooraleer u zich zorgen begint te maken: de spelersmakelaar werd niet vrijgelaten, maar wel uit zijn cel gehaald voor een nieuw verhoor bij de speurders van de federale gerechtelijke politie van Limburg.

Het is Tom Bauwens, de advocaat van Bayat, die het nieuws bevestigt aan Het Laatste Nieuws. Bayat zit sinds 10 oktober achter de tralies omwille van fraude en witwaspraktijken. Daar kreeg de makelaar gisteren opnieuw vragen over.

Voorlopig is het voor advocaten Bauwens, en Jean-Philippe Mayence die mee instaat voor de verdediging, overigens onmogelijk om de vrijheid van Bayat aan te vragen. Dat heeft alles te maken met het feit dat scheidsrechter Bart Vertenten onderzoeksrechter Joris Raskin wil wraken.

Vrijdag voor kamer van inbeschuldigingstelling

Daardoor kan Raskin geen onderzoeksdaden meer stellen. Dat wil ook zeggen dat de bankrekeningen van het gezin Bayat geblokkeerd blijven. Bayat verschijnt samen met de acht andere verdachten vrijdag voor de Antwerpse kamer van inbeschuldigingstelling.

Poll: Denk jij dat Bayat nog zal terugkeren in het voetbal?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024