Transfermarkt: Trossard én Pozuelo weg, Hairemans naar andere Belgische club?

Transfermarkt: Trossard én Pozuelo weg, Hairemans naar andere Belgische club?
Dinsdag 23 oktober 2018 - 13:37   I  

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Yves Vanderhaeghe zit momenteel zonder, maar wie weet maakt hij wel een snelle comeback bij Lokeren. Daar hangt de toekomst van trainer Peter Maes aan een zijden draadje.

*Geoffry Hairemans is momenteel luxebankzitter bij Antwerp. Als zijn situatie niet verandert, vertrekt hij in januari mogelijk naar een andere (Belgische?) club.

*Verrassende transfer voor Mile Svilar? Het zou best kunnen. De Belg zit op de bank bij Benfica, maar geniet nu wel belangstelling van Internazionale. De Italiaanse topclub wil 20 miljoen euro neertellen voor de goalie.

*NIet alleen Alejandro Pozuelo, maar ook Leandro Trossard dreigt KRC Genk te verlaten. De winger geniet interesse van Southampton. De Engelsen willen Trossard in januari inlijven.

*Roberto Martinez staat op het verlanglijstje van Real Madrid, maar de kans is klein dat onze bondscoach ook effectief trainer van de Champions Leaguewinnaar wordt. Beloftentrainer Santiago Solari ligt in polspositie.

*Alejandro Pozuelo heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij KRC Genk. Real Betis zou zich maar wat graag willen versterken met de middenvelder.

*Mehdi Carcela heeft duidelijk gemaakt dat hij nooit voor RSC Anderlecht zal uitkomen. “Als je in het rood speelt, kan je niet van kleur veranderen”, aldus de draaischijf van Standard.

*Bij FC Barcelona twijfelen ze steeds harder aan Ousmane Dembele. De Fransman kan niet overtuigen en zal wellicht op de transferlijst geplaatst worden.

*Ondertussen speurt Barça de markt af naar versterking. Zo zou Sergej Milinkovic-Savic in beeld zijn.

Poll: Zou Martinez een goede trainer zijn voor Real Madrid?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024