'Real Madrid wil Hazard niet meer en heeft daar opmerkelijke reden voor'

'Real Madrid wil Hazard niet meer en heeft daar opmerkelijke reden voor'
Dinsdag 23 oktober 2018 - 14:06   I  

Eden Hazard (27) is nu al een tijdje aan het flirten met Real Madrid. De Rode Duivel zou maar wat graag naar Santiago Bernabéu verhuizen, maar vanuit Madrid lijkt de liefde voor Hazard niet zo geweldig groot te zijn.

Real Madrid kent dit seizoen nogal wat problemen om het vertrek van Cristiano Ronaldo op te vangen. De Koninklijke lijkt een stuurloos schip en vooral in de competitie laten de resultaten te wensen over.

Trainer Julen Lopetegui ligt zwaar onder vuur en zal wellicht snel de bons krijgen. Als vervanger van de huidige T1 denkt het Real-bestuur aan… Antonio Conte. En dat is een probleem voor Hazard. Dat melden diverse Britse en Spaanse media.

Conte krijgt voorrang

Bij Real beseffen ze dat Conte op het einde van zijn ambtstermijn bij Chelsea het niet echt goed meer kon vinden met Hazard. Als ze Conte in huis halen, zal Hazard dan ook niet geneigd zijn om naar Madrid te verhuizen.

Al zou De Koninklijke desondanks toch voorrang geven aan Conte. Een trainer die resultaten kan neerzetten, daar hebben ze immers het meeste nood aan zo oordeelt voorzitter Florentino Perez. En dus mag Hazard een transfer naar Real definitief vergeten. Áls Conte er trainer wordt.

Poll: Hoop jij dat Hazard alsnog naar Real Madrid verhuist?

TAGS  I  Real Madrid  I  Chelsea  I  Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024